Μαθητές του Κολλεγίου κέρδισαν το Eurasian Schools Debating Championship 2024

Ιαν 29, 2024

Στις 19-22 Ιανουαρίου 2024, 5 μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο Eurasian Schools Debating Championship 2024, το οποίο διοργάνωσε το Robert College της Κωνσταντινούπολης.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν στο πλαίσιο της αποστολής που διοργάνωσε η Panhellenic Forensics Association, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό, στον οποίον συμμετείχαν 165 ομιλητές από 7 χώρες.

Μετά από 6 προκριματικούς γύρους και έχοντας αποκλείσει τους αντιπάλους τους στον προημιτελικό και ημιτελικό γύρο, οι δύο ελληνικές ομάδες συναντήθηκαν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Νικήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα στην οποία συμμετείχαν η Ελεάνα Δαλακούρα (ΙΒ1) και η Άρτεμις Παπασταύρου (ΙΒ1), ενώ στον τελικό διαγωνίστηκαν με την ομάδα των Μάνου Αλευρά (ΙΒ2), Λεωνίδα Μαρινόπουλου (ΙΒ2) και Μάξιμου Παπαϊωαννίδη (ΙΒ2).

Στην ατομική κατάταξη του διαγωνισμού, μεταξύ 165 ομιλητών, ο Μάξιμος Παπαϊωαννίδης κατατάχθηκε στην 4η θέση, ο Λεωνίδας Μαρινόπουλος στην 7η, η Άρτεμις Παπασταύρου στην 8η, ο Μάνος Αλευράς στην 9η και η Ελεάνα Δαλακούρα στην 11η θέση του διαγωνισμού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τις εξαιρετικές διεθνείς επιτυχίες τους!

Επιστροφή