Κολλεγιακός Μαραθώνιος 2022

Πρότυπα μηνύματα στήριξης

Παρακάτω θα βρείτε πρότυπα μηνύματα στήριξης με βάση την ιδιότητά σας: 

Για Κολλεγιακούς δρομείς:

Τρέχω και εγώ για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών 
Στηρίξτε τη συμμετοχή μου, κάνοντας μία δωρεά στο όνομά μου εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Πατήστε εδώ για το γραφικό σε υψηλή ανάλυση προς χρήση & ανάρτηση

13th Athens College Marathon

Για γονείς ανήλικων Κολλεγιακών δρομέων: 

Τρέχει και ο/η [γιος/κόρη] ΧΧ για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών 
Στηρίξτε τη συμμετοχή του/της κάνοντας μία δωρεά στο όνομά του/της εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Γραφικό για δρομείς προς χρήση & ανάρτηση

Υποστηρικτές δρομέων:

Εγώ στήριξα τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Στηρίξτε και εσείς, κάνοντας μία δωρεά στο όνομά τους εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά, μέσω εξατομικευμένου συνδέσμου, για τη στήριξή σας στη συμμετοχή τους (ονοματεπώνυμο κατόπιν συγκατάθεσης, ποσό δωρεάς). Με τον τρόπο αυτόν παίρνουν δύναμη για την προσπάθειά τους.

Γενικό: 

Στηρίξτε τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών, κάνοντας μία δωρεά στο όνομά τους εδώ www.athenscollege.edu.gr/give/givenow

Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά, μέσω εξατομικευμένου συνδέσμου, για τη στήριξή σας στη συμμετοχή τους (ονοματεπώνυμο κατόπιν συγκατάθεσης, ποσό δωρεάς). Με τον τρόπο αυτόν παίρνουν δύναμη για την προσπάθειά τους.

PRE-MARATHON EVENT Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, 11πμ-2μμ, Campus Ψυχικού

Pre_Marathon_event_Program

 

Πρωινό αφιερωμένο στον αθλητισμό, συντροφιά με διακεκριμένους δρομείς. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Διευθυντής/President Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75 και το Μέλος Σωματείου ΕΕΙ Κώστας Κανόνης ’62, εμπνευστής του Κολλεγιακού Μαραθωνίου. Θα προλογίσει ο Διασχολικός Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Βασίλης Μόσχος.

Διακεκριμένοι δρομείς θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους. 

  • Μαραθωνοδρόμος Πανελληνιονίκης & Βαλκανιονίκης Μαρία Πολύζου 
  • Νικήτρια Μαραθωνίου Αθήνας 2021 Γκλόρια Πριβιλέτζιο
  • Νικήτρια Μαραθωνίου Αθήνας 2018 & 2019 Ελευθερία Πετρουλάκη
  • Κάτοχος της 3ης θέσης Μαραθωνίου Αθήνας 2019 & 2021 Χαράλαμπος Πιτσώλης
  • Κάτοχος Πανελλήνιων ρεκόρ ΑμεΑ σε 100μ, 200μ & άλμα εις μήκος Γιώργος Ανυφαντής

Ο Chef, Συγγραφέας Βιβλίων Μαγειρικής και Μαραθωνοδρόμος Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο MSc Προπονητής, αθλητικός διαιτολόγος Δημήτρης Κουλούρης θα μοιραστούν μαζί μας χρήσιμες διατροφικές συμβουλές και συνταγές για τις ημέρες του αγώνα.

Οι νικητές του Κολλεγιακού Μαραθωνίου 2021 σε αριθμό δωρητών και ποσό δωρεών θα μιλήσουν για τον τρόπο κινητοποίησης της Κολλεγιακής οικογένειας για τη στήριξη των Κολλεγιακών δρομέων που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός '87.

Στη συνέχεια, θα προσφερθεί υγιεινό πρωινό Arla PROTEIN και οι συμμετέχοντες θα βγάλουν φωτογραφίες στο ειδικά σχεδιασμένο «κάδρο» του Κολλεγιακού Μαραθωνίου!

Οι δρομείς και οι εθελοντές του Κολλεγιακού Μαραθωνίου θα παραλάβουν το Κολλεγιακό Τ-Shirt τους (δωρεάν διάθεση) προκειμένου όλη η ομάδα να είναι ντυμένη στα «χρώματα» του Σχολείου μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Arla PROTEIN και της Saucony.

Θα ακολουθήσει περιήγηση από τον καθηγητή φιλόλογο του Κολλεγίου Ψυχικού Ιορδάνη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Μόσχο στα εμβληματικά κτίρια και τις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας, η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να ανατρέξουμε στην αθλητική ιστορία του από τη δεκαετία του '30 μέχρι σήμερα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τον συντονισμό του Development Office και την υποστήριξη των Επιτροπών Εθελοντών Fund Drive.

Στηρίζουμε τους δρομείς μας που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών

Συμμετέχουμε όλοι στον «δικό μας Μαραθώνιο» στηρίζοντας τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό στις 11 & 12 Νοεμβρίου 2023, για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας!

Η στήριξή σας στους δρομείς με τη δωρεά σας ενθαρρύνει την προσπάθειά τους. Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά για τη στήριξή σας.

Μαραθώνιος 2023_GR

Για περισσότερες πληροφορίες:

Development Office
T: + 30 210 6798217-8
Ε: [email protected]