Πώς να μεγαλώσεις σωστά τους γονείς σου: οδηγός για έφηβους

Πώς να μεγαλώσεις σωστά τους γονείς σου: οδηγός για έφηβους

«Θα ήθελες να αλλάξει η κατάσταση που βιώνεις στο σπίτι σου; Θα ήθελες να έχετε περισσότερα γέλια παρά κλάματα και καβγάδες, περισσότερη ελευθερία και λιγότερες απογοητεύσεις, περισσότερο σεβασμό και λιγότερους περιορισμούς; Μπορείς να τα καταφέρεις. Το "Πώς να μεγαλώσεις σωστά τους γονείς σου" θα σου δείξει πώς να τα καταφέρεις. Με τις στρατηγικές, τις τεχνικές και τις συμβουλές που θα βρεις σε αυτό το βιβλίο θα μπορέσεις να μεγαλώσεις τους γονείς σου και να τους κάνεις όπως θα ήθελες να είναι: να σε εμπιστεύονται, να σε ακούν, να σέβονται τη γνώμη σου, να αποδέχονται τα συναισθήματά σου, να σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου." 

 

Συγγραφέας : Packer, Alex
Εκδοση : Μεταίχμιο

Packer, Alex. Πώς να μεγαλώσεις σωστά τους γονείς σου: οδηγός για έφηβους. Αθήνα:     Μεταίχμιο, 2011. [306.874 PAC]

«Θα ήθελες να αλλάξει η κατάσταση που βιώνεις στο σπίτι σου; Θα ήθελες να έχετε περισσότερα γέλια παρά κλάματα και καβγάδες, περισσότερη ελευθερία και λιγότερες απογοητεύσεις, περισσότερο σεβασμό και λιγότερους περιορισμούς;  Μπορείς να τα καταφέρεις. Το "Πώς να μεγαλώσεις σωστά τους γονείς σου" θα σου δείξει πώς να τα καταφέρεις. Με τις στρατηγικές, τις τεχνικές και τις συμβουλές που θα βρεις σε αυτό το βιβλίο θα μπορέσεις να μεγαλώσεις τους γονείς σου και να τους κάνεις όπως θα ήθελες να είναι: να σε εμπιστεύονται, να σε ακούν, να σέβονται τη γνώμη σου, να αποδέχονται τα συναισθήματά σου, να σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου.        Με τον καιρό, θα αποκτάς όλο και περισσότερα προνόμια. Θα έχεις μεγαλύτερο λόγο στις οικογενειακές αποφάσεις. Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς την "ψυχολογία των γονιών" για να πετυχαίνεις το δικό σου. Θα γνωρίζεις πώς να λύνεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, ακόμα και πώς να τα προλαβαίνεις πριν παρουσιαστούν. Και θα βοηθήσεις στη δημιουργία ενός υγιέστερου και ευτυχέστερου οικογενειακού περιβάλλοντος.     Σταράτες κουβέντες, συγκεκριμένες προτάσεις, πολλές ιδέες και πολύ γέλιο αυτά θα βρεις στο "Πώς να μεγαλώσεις σωστά τους γονείς σου", στο βιβλίο που θα σε βοηθήσει να μεγαλώσεις γονείς οι οποίοι θα μάθουν να συμπεριφέρονται σαν ώριμοι ενήλικες».                            

                                                                                                -Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου


Βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Άλεξ Τζ. Πάκερ σπούδασε στο κολέγιο του Χάρβαρντ Κοινωνικές Επιστήμες και έχει δίπλωμα στα Παιδαγωγικά από την Παιδαγωγική Σχολή του Χάρβαρντ και διδακτορικό στην Παιδαγωγική και Εξελικτική Ψυχολογία από το κολέγιο της Βοστόνης. Ήταν διευθυντής ενός εναλλακτικού σχολείου για εφήβους από έντεκα έως δεκαπέντε ετών, διευθυντής εκπαίδευσης στο Εθνικό Μουσείο για Παιδιά, και τώρα είναι πρόεδρος της εταιρείας FCD-Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες, που παρέχει προγράμματα ενημέρωσης για τα ναρκωτικά σε σχολεία και κολέγια σε όλο τον κόσμο.

                                                                                                     -Από το εσώφυλλο του βιβλίου


Ενδεικτική βιβλιογραφία για την Εφηβεία στη βιβλιοθήκηBλέπε συνημμένο αρχείο 

Επιστροφή