Ο Ρομπέν των Κάστρων και ο φυλακισμένος γελωτοποιός

Ο Ρομπέν των Κάστρων και ο φυλακισμένος γελωτοποιός

Σκέφτηκες ποτέ να ταξιδέψεις στον χρόνο μ’ ένα πειρατικό πλοίο; Θέλησες ποτέ να δεις από κοντά μεσαιωνικά κάστρα και να ταξιδέψεις σε άγνωστους ωκεανούς; Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον Ρομπέν των Κάστρων και την παρέα του!
Συγγραφέας : Ουρανία Τουτουντζή
Εκδοση : Διόπτρα
Τάξη : 3η-4η

Σκέφτηκες ποτέ να ταξιδέψεις στον χρόνο μ’ ένα πειρατικό πλοίο; Θέλησες ποτέ να δεις από κοντά μεσαιωνικά κάστρα και να ταξιδέψεις σε άγνωστους ωκεανούς; Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον Ρομπέν των Κάστρων και την παρέα του! Ο Ρομπέν των Κάστρων είναι ένας σημερινός Ρομπέν των Δασών που ταξιδεύει στον χρόνο! Τον επέλεξε ο ξακουστός βασιλιάς και μάγος της ιστορίας Σελίν να είναι ο πολύτιμος βοηθός του στον αγώνα του ενάντια στην αδικία! Σύντροφοί του στα ταξίδια οι καλοί του φίλοι Θάλεια και Τίμωνας. Μαζί θα περιπλανηθούν σε άλλες εποχές, θα ζήσουν αξέχαστες περιπέτειες και θα γνωρίσουν υπέροχους ανθρώπους. Μα πάνω από όλα θα βρουν τις απαντήσεις στα δικά τους καθημερινά προβλήματα και θα δουν συγχρόνως τη φιλία τους να δυναμώνει. Ένα βιβλίο γεμάτο δράση και περιπέτεια, πλούσιο σε μηνύματα για τη φιλία, τη δικαιοσύνη, τη διαφορετικότητα, που θα εξάψει τη φαντασία των μικρών αναγνωστών.

(από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

Ο Ρομπέν των Κάστρων και ο φυλακισμένος γελωτοποιόςΣυγγραφέας: Ουρανία Τουτουντζή Εκδότης: ΔιόπτραΧρονολογία έκδοσης: 2014Σελίδες: 149Για παιδιά 3ης-4ης τάξης

Επιστροφή