Βραβεία και Υποτροφίες Αριστείας 2023-2024

Νοε 7, 2023

Την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Χωρέμη η Τελετή Απονομής των Βραβείων και των Υποτροφιών Αριστείας για το σχολικό έτος 2023-2024 σε μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του Σχολείου καθώς και οι γονείς των βραβευομένων.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Σπύρος Ν. Πολλάλης, ο οποίος συνεχάρη όλους τους μαθητές και σημείωσε πως μοναδικά κριτήρια για τα Βραβεία και τις Υποτροφίες Αριστείας αποτελούν η αριστεία και η εξαιρετική διαγωγή.

Συγχαρητήρια προσφώνηση προς τους μαθητές απηύθυναν ο Συνδιευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών και Διευθυντής του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών Χρίστος Κωνσταντόπουλος και ο Συντονιστής Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Παναγιώτης Γιαννουλάτος, οι οποίοι στη συνέχεια απένειμαν τα βραβεία. 

Υποτροφίες Αριστείας

Οι Υποτροφίες Αριστείας για το σχολικό έτος 2023-2024 απονέμονται:

 

1)    Στους μαθητές που πρώτευσαν στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για την α’ Γυμνασίου:

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΤΡΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ ΝΕΣΤΩΡ

ΑΜΑΡΓΙΩΤΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΜΠΕΛΙΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΛΛΑΝΤΖΑ ΜΑΡΘΑ

ΜΙΣΘΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

 

2)    Στους μαθητές που αποφοίτησαν από την 6η Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού και αρίστευσαν στις γραπτές εξετάσεις του Μαΐου 2023:

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΡΤΑΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΣΤΡΙΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΕΡΡΙΚΟΣ

ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΖΑΜΠΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΧΩΡΗ ΝΑΥΣΙΚΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΟΥΝΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΖΕΡΒΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΝΑΦΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΔΑΦΝΗ

ΣΚΟΡΔΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

3)    Στους μαθητές που πρώτευσαν στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Α’ Λυκείου:

ΡΗΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

4)    Στους μαθητές που αποφοίτησαν από τη γ’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού τον Ιούνιο του 2023 με την υψηλότερη βαθμολογία της τάξης τους (Γενικό Μέσο Όρο βαθμολογίας):

ΓΚΙΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΣΟΦΙΑ

ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΑΟΥ ΖΩΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΑΚΑΡΗ ΟΛΓΑ

ΜΑΚΡΙΔΗ ΝΕΦΕΛΗ

ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ

ΔΗΜΤΣΑ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ

ΔΑΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΟΥΡΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΤΑΧΜΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

Βραβεία Αριστείας

Τα Βραβεία Αριστείας απονέμονται στους μαθητές της γ’ Γυμνασίου και της Β’ Λυκείου, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της τάξης τους κατά τα σχολικά έτη 2021-2022 και 2022-2023 αθροιστικά και διακρίθηκαν για το ήθος και τη διαγωγή τους. Τα Βραβεία Αριστείας 2023 απονέμονται στους:

ΡΩΤΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΕΤΣΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΒΑΛΕΤΤΑ ΦΑΙΔΡΑ

 

Υποτροφίες Ειδικού Ενδιαφέροντος

Οι Υποτροφίες Ειδικού Ενδιαφέροντος απονέμονται σε μαθητές με εξαιρετικές επιδόσεις στα Αθλητικά ή τα Καλλιτεχνικά (Μουσική ή Εικαστικά). Οι Υποτροφίες Ειδικού Ενδιαφέροντος για το σχολικό έτος 2023-2024 απονέμονται στους:

ΖΑΜΠΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ (Κολύμβηση), που διακρίθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της 6ης Δημοτικού κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Αθλητικά.

ΣΙΛΒΕΣΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟ (Θαλάσσιο Σκι), που διακρίθηκε στη δεύτερη θέση μεταξύ των μαθητών της 6ης Δημοτικού κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Αθλητικά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ-ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (Καλλιτεχνική/Συγχρονισμένη Κολύμβηση), που διακρίθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της γ’ Γυμνασίου κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Αθλητικά.

ΛΙ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ (Εικαστικά), που διακρίθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της 6ης Δημοτικού κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Καλλιτεχνικά.

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Εικαστικά), που διακρίθηκε στη δεύτερη θέση μεταξύ των μαθητών της 6ης Δημοτικού κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Καλλιτεχνικά.  

ΚΙΑΚΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ-ΘΕΟΦΙΛΟ (Εικαστικά), που διακρίθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της γ’ Γυμνασίου κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Καλλιτεχνικά.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟ ΑΛΕΞΗ (Εικαστικά), που διακρίθηκε στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους μαθητές της γ’ Γυμνασίου κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Καλλιτεχνικά.

ΠΑΧΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ (Εικαστικά), που διακρίθηκε στην τρίτη θέση μεταξύ των μαθητών της γ’ Γυμνασίου κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στα Καλλιτεχνικά.

ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Βιολοντσέλο), που διακρίθηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των μαθητών της 6ης Δημοτικού κατά το έτος 2022-2023 που έλαβαν μέρος στη διαδικασία για την απονομή Υποτροφίας Ειδικού Ενδιαφέροντος στη Μουσική.

 

 

Επιστροφή