Τελετή Παράδοσης της Διεύθυνσης του Κολλεγίου Αθηνών στον Καθηγητή Σπύρο N. Πολλάλη

Σεπ 1, 2023

Την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Χωρέμη η Τελετή Παράδοσης της Διεύθυνσης του Κολλεγίου Αθηνών από τον Καθηγητή Κώστα E. Συνολάκη ’75 στον Καθηγητή Σπύρο N. Πολλάλη. Ο απερχόμενος Διευθυντής/President Κώστας Συνολάκης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της τριετούς θητείας του και παρέδωσε συμβολικά στον διάδοχό του τη σφραγίδα του Κολλεγίου.

Ο νέος Διευθυντής/President Σπύρος Ν. Πολλάλης ευχαρίστησε τον προκάτοχό του καθώς και τα δύο Συμβούλια του Σχολείου που τον εμπιστεύθηκαν να αναλάβει για δεύτερη φορά τη θέση αυτή, μετά την επταετή θητεία του (2010-2017). 

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ. Αννίκα Παπαντωνίου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων κ. Γεώργιος Αντωνιάδης ’80, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Συνολάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του προς το Κολλέγιο και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία για το μέλλον. Παράλληλα, καλωσόρισαν τον κ. Πολλάλη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην επιτέλεση του νέου έργου του.

Επιστροφή