Το Σχολείο μας συνεργάζεται με τέσσερεις Ομίλους Υγείας: ΙΑΣΩ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, Hellenic Healthcare Group (HHG - Μητέρα, Υγεία, Metropolitan κλπ.) και ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ  για την παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών για τους μαθητές και τις οικογένειές τους, σε προνομιακές τιμές.

Η ταυτοποίηση των δικαιούχων γίνεται είτε με επίδειξη της Βεβαίωσης Μαθητικής Ιδιότητας (διαθέσιμη προς εκτύπωση από το SoSimple - Οδηγίες στο portal γονέων του ΕΕΙ) είτε της Βεβαίωσης Φοίτησης που εκδίδεται μέσω της πλατφόρμας gov.gr Στην περίπτωση κατά την οποία οι προσφορές ισχύουν και για τους συγγενείς πρώτου βαθμού, θα πρέπει να επιδεικνύεται επιπλέον πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (άμεση έκδοση μέσω gov.gr) που θα αποδεικνύει τη συγγένεια με τον μαθητή, καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ, εφόσον υπάρχει.

Η πιο σημαντική παροχή είναι η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με ασθενοφόρο σε νοσηλευτικά ιδρύματα των Ομίλων (συνοδεία ιατρού εφόσον κριθεί απαραίτητο) στην περίπτωση επείγοντος περιστατικού, το οποίο ενδεχομένως προκύψει κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων του Κολλεγίου. 

Σημειώνεται ότι η πάγια τακτική της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου, να καλείται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε αυτές τις περιπτώσεις, εξακολουθεί να τηρείται. Υπάρχει επιπλέον η επιλογή της μεταφοράς σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα, εφόσον αυτή είναι η επιθυμία του ενηλίκου ατόμου ή των γονέων του μαθητή κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις παροχές που προσφέρονται και τους εκάστοτε δικαιούχους. Σας καλούμε να τις συμβουλεύεστε προτού επισκεφθείτε κάποιο από τα συνεργαζόμενα κέντρα.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Βάσω Μπερή

Τ: 210 6798190, email: [email protected]


ΙΑΣΩ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Hellenic Healthcare Group

ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ