19η Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics 2022

Νοε 29, 2022

Την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της 19ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, τα Special Olympics Hellas σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, διοργάνωσαν αγώνες basketball Unified 3x3, παιχνίδια μεικτών ομάδων, στο Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο και Χανδρείο Αθλητικό Κέντρο στο Ψυχικό.

Συμμετείχαν αθλητές των Special Olympics, εκπαιδευόμενοι από το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Παναγία Ευαγγελίστρια, υπάλληλοι και εθελοντές από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μαθητές της Α’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Play Unified. Learn Unified – Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί» που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Play Unified. Learn Unified – Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί» η Διευθύντρια, κ. Ναταλία Ανδριανοπούλου και η Συντονίστρια, κ. Μίλλη Κονταξή.

Καθοριστική ήταν η συμβολή, η εθελοντική προσφορά και η οργανωτική υποστήριξη όλων των μελών του “A” Association του Κολλεγίου και των εθελοντών των Special Olympics Hellas.

To πρόγραμμα παρακολούθησαν μαθητές της Α’ Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.

Επιστροφή