2o College Weekend – Family & Sports! 2018

Οκτ 14, 2018

Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο campus του Ψυχικού το 2ο College Weekend Family & Sports, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού,  της Αθλητικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Πραγματοποιηθήκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:  

15η Κολλεγιάδα

Μαθητές, Γονείς, Προσωπικό και Απόφοιτοι  συμμετείχαν με ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του στίβου, της κολύμβησης, καθώς και στο άθλημα του πινγκ-πονγκ, δημιουργώντας ένα ευχάριστο, ζεστό, κολλεγιακό και κυρίως αθλητικό διήμερο. Κατά τη διάρκεια της Κολλεγιάδας επιτεύχθηκαν 10 νέες επιδόσεις στο στίβο και 12 στην κολύμβηση, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

 

  Psychico Campus Run

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες δρόμου απόστασης 5 χλμ. ενηλίκων & μαθητών Γυμνασίων-Λυκείων και 1 χλμ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, στις εγκαταστάσεις του Ε.Ε.Ι. στο Ψυχικό, με εκκίνηση και τερματισμό το Στάδιο Στεφάνου Δέλτα.

Στους αγώνες συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών, μεταξύ των οποίων και αρκετά μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Την ιατρική κάλυψη στην Κολλεγιάδα και στο Psychico Campus Run προσέφερε το Σώμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εθελοντική του προσφορά.  Σημαντική ήταν και η συμβολή του “A” Association στη διοργάνωση των αγώνων. 

  Κολλεγιάδα Junior

Οι μικροί μαθητές - μαθήτριες της 1ης και 2ας Δημοτικού συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες όπως αντικριστές σκυταλοδρομίες και wipe out.  Οι μαθητές - μαθήτριες της 3ης έως και 6ης Δημοτικού συμμετείχαν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, dodge ball, χόκεϊ επί χόρτου, με μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία και την άθληση, χωρίς νικητές και ηττημένους.

Η Κολλεγιάδα junior ολοκληρώθηκε με μια προσομοίωση παραδοσιακής λαμπαδηδρομίας: μια σκυταλοδρομία, με σκυτάλη τη δάδα-φλόγα σύμβολο.  Κάθε παιδί έγινε «δέκτης» και «πομπός» του μηνύματος, του πνεύματος του Ολυμπισμού και των αξιών του, της αθλητικής ιδέας, της ευγενικής άμιλλας –«του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 180 μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων και τους δασκάλους.

 

Οι Καθηγητές και Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά σε όλες τις διοργανώσεις. 

Δείτε τα αποτελέσματα:

Στίβου - Κολύμβησης

Psychico Campus Run


Επιστροφή