Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Μαρ 9, 2016

Στις 8 και 9 Μαρτίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων της περιόδου 2015-2016, που διοργάνωσαν το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Στους αγώνες πήραν μέρος 436 μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα, στην πλειοψηφία τους αθλητές συλλόγων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών και του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, αποτελούμενες από 20 μαθητές – μαθήτριες.  Η επιλογή των μελών των ομάδων έγινε στα πλαίσια της λειτουργίας του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Λυκείου Κ.Α., αλλά και αγώνων επιλογής μεταξύ των ενδιαφερόμενων μαθητών / μαθητριών του Λυκείου Κ.Α. και του Λυκείου Κ.Ψ.

Τις ομάδες συνόδευσαν στους αγώνες οι καθηγητές: Ιωάννης Κούλας, Καθηγητής Σύμβουλος Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Λυκείου Κ.Α., και Αρετή Σαγάνη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Λυκείου Κ.Ψ.

Τα αποτελέσματα των Ομάδων Κολλεγίου Αθηνών & Κολλεγίου Ψυχικούστο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2015-16:

  

Ομαδικό Μαθητών
 

Α΄ Γύρος

16 >> 8

 Κολλέγιο Αθηνών  -  3ο ΓΕ.Λ. Κηφισιάς  1 - 4 
 Κολλέγιο Ψυχικού  -  Γ.Ε.Λ. Καρέα  0 - 4
 Ομαδικό Μαθητριών
 

Α΄ Γύρος

16 >> 8

 Κολλέγιο Αθηνών  -  Γ.Ε.Λ. Καβάλας  0 - 4
 Κολλέγιο Ψυχικού  -  2ο ΓΕ.Λ. Αχαρνών  4 - 0
 Ατομικό Μαθητών
 

Α΄ Γύρος

512  >>  256
Παντελίδης Ιωάννης (Κολλέγιο Αθηνών)  -  α.α. 3 - 0
Γραμματόπουλος Κων/νος (Κολλέγιο Αθηνών)  -  α.α. 3 - 0
Βουγάς Κων/νος (Κολλέγιο Αθηνών)  -

Γρηγοριάδης

(6ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας)

0 - 3
Σωτηρέλος Παναγιώτης (Κολλέγιο Αθηνών)  -

Ατσαρίκης

(1ο ΓΕΛ Ελληνικού)

0 - 3

Οι μαθητές Παντελίδης και Γραμματόπουλος πέρασαν στο δεύτερο γύρο α.α.,λόγω μη προσέλευσης των αντιπάλων τους, αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν να μη συνεχίσουν την προσπάθειά τους,  λόγω μεγάλης καθυστέρησης του προγράμματος.

Επιστροφή