Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την αίτηση συμμετοχής σας στον Μαραθώνιο Αθήνας 2024.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την καταβολή συνδρομής συμμετοχής στον ΣΕΓΑΣ, εντός 2 ημερών από την υποβολή της αίτησης στο Κολλέγιο Αθηνών.

Καταβολή συμμετοχής:
Μόνο με κατάθεση στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ή ηλεκτρονική κατάθεση)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:
ΣΕΓΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6727 148161 835
ΙΒΑΝ: GR23 0171 7270 0067 2714 8161 835
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα της ομάδας «Κολλέγιο Αθηνών», να αναγράφονται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email στο γραφείο Φυσικής Αγωγής κα Πόπη Σιμιτσή – Fax: 210 6743881, [email protected], προκειμένου να συμπεριληφθείτε στην ομαδική εγγραφή της Κολλεγιακής Ομάδας.

Εγκυρότητα εγγραφής:
Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλετε στον ΣΕΓΑΣ τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας και να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο γραφείο Φυσικής Αγωγής. Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης στο γραφείο Φυσικής Αγωγής, δεν θα συμπεριληφθείτε στην ομαδική εγγραφή της Κολλεγιακής Ομάδας στον Μαραθώνιο, καθώς δεν θα έχουμε λάβει αποδεδειγμένα γνώση της καταβολής της συμμετοχής σας στον αγώνα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή των μαθητών – μαθητριών για τα 5χλμ. και τα 1.200μ. παιδιών (9-12 ετών) είναι δωρεάν.

Οι μαθητές - μαθήτριές μας θα τρέξουν με την φανέλα του Κολλεγίου.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.