Ενημέρωση των Γονέων των Μαθητών του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών

Σεπ 3, 2021

Ψυχικό, 2 Σεπτεμβρίου 2021 

 

Αγαπητοί γονείς, 


Με την ευκαιρία της πρώτης επικοινωνίας μας, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχές όλων των μελών της Διεύθυνσης, καθώς και των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στο Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών για την πρόοδο των παιδιών σας. 


Η σχολική χρονιά που θα διανύσουμε θα μας φέρει ενώπιον δύσκολων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19. Θα θέλαμε, ωστόσο, να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που υπαγορεύει το αίσθημα ευθύνης που έχουμε απέναντι στους/στις μαθητές/τριες μας και ότι κινούμαστε στο πλαίσιο των οδηγιών της Πολιτείας προκειμένου και αυτή η σχολική χρονιά να διεξαχθεί μέσα σε συνθήκες ασφάλειας για όλη τη σχολική κοινότητα. 


Επιθυμώ, επίσης, να σας διαβεβαιώσω ότι κύρια μέριμνα όλων μας είναι η πρόοδος των μαθητών/τριών μας, η διαμόρφωσή τους σε πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, κριτική σκέψη, στέρεη ακαδημαϊκή κατάρτιση και κοινωνική ευαισθησία. Ο στόχος αυτός είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επιτευχθεί χωρίς τη δική σας συμβολή. Γι αυτό ζητούμε τη συνεργασία σας και κυρίως την εμπιστοσύνη σας για κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως θα προκύψει. Είμαι βέβαιος ότι με τον διάλογο και τη συνεργασία θα επιτύχουμε τον κοινό στόχο μας. 


Ενόψει του νέου σχολικού έτους σας ευχόμαστε καλή αρχή, δύναμη και πρόοδο στα παιδιά σας με υγεία και δημιουργικότητα και προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία μας. 

 

Με εκτίμηση, 


Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος 

Συντονιστής Κολλεγίου Αθηνών & 

Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών 

Επιστροφή