Ενημέρωση για την παραλαβή των απολυτηρίων τίτλων

Ιουλ 6, 2021

Ψυχικό, 6 Ιουλίου 2021

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την αποφοίτηση των παιδιών σας από το Λύκειο.

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021 μπορείτε να παραλαμβάνετε το πρωτότυπο έντυπο του Απολυτηρίου Τίτλου Γενικού Λυκείου μαζί με απλά φωτοαντίγραφα αυτού, καθημερινά από τις 09:00 μέχρι και τις 15:30 και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 23 Ιουλίου, από τη Γραμματεία του Γενικού Λυκείου (κ. Σπ. Παπακωνσταντίνου, κ. Π. Καρυδάκης, Γραφείο 106, 1ος όροφος, Μπενάκειο). Σε κάθε περίπτωση, για την είσοδό σας στους χώρους του Σχολείου απαιτείται η επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού, ή Πιστοποιητικού Νόσησης (ανάρρωσης) των τελευταίων 2 έως 9 μηνών, ή Δήλωσης self-testέως 72 ώρες πριν την προσέλευσή σας.

Το Σχολείο μας θα εφημερεύει κατά τη θερινή περίοδο (από 26 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου) κάθε Τετάρτη και ώρα 09:00-13:00, σε περίπτωση που χρειαστεί να παραλάβετε το Απολυτήριο ή τη Βεβαίωση κατά τη διάρκεια των διακοπών. Από τις 25 Αυγούστου, η Γραμματεία του Λυκείου θα λειτουργεί κανονικά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Απολυτήριο του Γενικού Λυκείου αποτελεί επίσημο έγγραφο το οποίο δεν επανεκδίδεται και το οποίο θα πρέπει να έχετε πάντοτε στην κατοχή σας.

Για την παραλαβή της Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

 

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού - Ισότιμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών

Επιστροφή