Βράβευση μαθητών μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών

Βράβευση μαθητών μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών

Δεκ 15, 2019

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, η τελετή βράβευσης του 38ου Πανελλήνιου/66ου Πανευρωπαϊκού Μαθητικού Διαγωνισμού της Επιτροπής Europe at School.

Ο διαγωνισμός αυτός, που τελεί υπό την αιγίδα της AEDE, της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπαιδευτικών, απευθύνεται σε μαθητές 5ης και 6ης τάξης Δημοτικών Σχολείων, όλων των τάξεων Γυμνασίων και Λυκείων, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της Ελλάδας, δηλαδή και σε σχολεία της Ομογένειας.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Ο πολιτισμός ως πεδίο συμφιλίωσης και αποδοχής της ετερότητας των λαών». Στον διαγωνισμό αυτό το Σχολείο μας αντιπροσώπευσαν οι μαθήτριες και οι μαθητές που φοιτούσαν στο 6ε του σχολικού έτους 2018 – 19, οι οποίοι, μαζί με τον δάσκαλό τους, κ. Ι. Τρυφιάτη και τη δασκάλα Πληροφορικής, κ. Π. Λέλη, δημιούργησαν μια πολυμεσική εφαρμογή.

Στην τελετή βράβευσης το Σχολείο μας εκπροσώπησαν ο Διευθυντής κ. Λουκάς Ζάχος, ο Υποδιευθυντής κ. Παντελής Αντωνίου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που βραβεύτηκαν.

Επιστροφή