Το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών κοντά στους πρόσφυγες

Το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών κοντά στους πρόσφυγες

Ιαν 14, 2016
Στις αρχές Νοεμβρίου, η Διεύθυνση του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων δέχτηκαν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από την Οργάνωση

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Διεύθυνση του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων δέχτηκαν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από την Οργάνωση Αποστολή «Άνθρωπος»  ώστε να  συνδράμουν την προσπάθεια της οργάνωσης για τους πρόσφυγες που συρρέουν καθημερινά στη Χίο.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission"ANTHROPOS") είναι μία Ελληνική Οργάνωση με ανεξάρτητη ανθρωπιστική δράση. Σκοπός της είναι η δωρεάν προσφορά ιατρικής βοήθειας σε άτομα ή πληθυσμούς που έχουν ανάγκη σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, χωρίς καμία φυλετική, πολιτική, θρησκευτική ή άλλου είδους διάκριση.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, από τα μέσα Νοεμβρίου, συγκεντρώθηκαν ρούχα και φάρμακα που ήταν απαραίτητα στους πρόσφυγες.

Τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου τα μέλη του Μαθητικού Συμβουλίου, τα πενταμελή συμβούλια πολλών τμημάτων, τα μέλη της Διεύθυνσης, εκπαιδευτικοί, αλλά και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ανέλαβαν και συσκεύασαν, με τη βοήθεια του εργατοτεχνικού προσωπικού του Σχολείου, τα συγκεντρωμένα αντικείμενα. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 40 κούτες, οι οποίες την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου αναχώρησαν για τη Χίο.

   

Για άλλη μια φορά οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών έδειξαν τα ανθρωπιστικά τους αισθήματα και την κοινωνική αλληλεγγύη τους.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Επιστροφή