Βράβευση μαθητών του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών σε διαγωνισμό της UNICEF

Βράβευση μαθητών του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών σε διαγωνισμό της UNICEF

Νοε 30, 2015
Την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των Παιδιών, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF βράβευσε, με τα Βραβ

Την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των Παιδιών,  η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF βράβευσε, με τα Βραβεία UNICEF 2015, τους μαθητές που ξεχώρισαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους».

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και τμήμα 5ε της χρονιάς 2014 – 15, που πήρε το 3ο βραβείο στην κατηγορία: Δημοτικό – Βιβλία/Εφημερίδες. Το τμήμα εκπροσώπησε η μαθήτρια Δήμητρα Ζαχαράκη, η οποία παρέλαβε το βραβείο, μαζί με τη δασκάλα, κ. Πηνελόπη Μπόζνου. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Υποδιευθυντής του Ανώτερου Τμήματος, κ. Παντελής Αντωνίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώμτά τους» απευθύνεται σε μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού. Φέτος συμμετείχαν 700 σχολεία και συνολικά 17.000 μαθητές. Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα παιδιά εκφράστηκαν και αποτύπωσαν τις πρωτότυπες ιδέες και τα συναισθήματά τους και δημιούργησαν αφίσες, παραμύθια, βιβλία, και εφημερίδες για να μας μεταδώσουν το δικό τους αυθεντικό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, ένα μήνυμα ελπίδας να γίνουν πράξη τα δικαιώματα των παιδιών όλου του κόσμου.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και τη δασκάλα τους για την επιτυχία τους!

Επιστροφή