Βράβευση από τον οργανισμό Make a Wish

Βράβευση από τον οργανισμό Make a Wish

Οκτ 12, 2015
Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών από τον οργανισμό Make a Wish ΕλλάδαςΤην Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο μας έλαβε το 1ο βραβείο Μεγαλύτε

Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών από τον οργανισμό Make a Wish Ελλάδας

Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο μας έλαβε το 1ο βραβείο Μεγαλύτερης Συμμετοχής του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση Fun Family Day που οργάνωσε ο οργανισμός Make-A-Wish Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Στη βράβευση παρευρέθη ο κ. Λ. Ζάχος, διευθυντής του Σχολείου μας, ο κ. Π. Αντωνίου, Υποδιευθυντής Α.Τ. αλλά  και μέλη του περσινού Μαθητικού Συμβουλίου, τα οποία και παρέλαβαν το βραβείο.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τη δραστηριοποίηση της Διεύθυνσης του Σχολείου, της Μαθητικής Κοινότητας και των εκπαιδευτικών, τα παιδιά του Σχολείου μας αγκάλιασαν για μια ακόμη φορά τη δράση και φρόντισαν ώστε τα Μπλε Αστέρια της Ευχής να μεταφέρουν παντού το μήνυμα της συμπαράστασης και της προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι μαθητές του Σχολείου ενίσχυσαν το πρόγραμμα Το Αστέρι της Ευχής, το οποίο εδώ και 15 χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, προάγει την έννοια του εθελοντισμού και διδάσκει την αξία και τη χαρά της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

 

Επιστροφή