Eurasian Schools Debating Championships 2015

Eurasian Schools Debating Championships 2015

Μαρ 6, 2015
Η ετήσια διεθνής μαθητική διοργάνωση Eurasian Schools Debating Championships 2015 πραγματοποιήθηκε στο Robert College της Κωνσταντινούπολης από 24 έως 30 Ιανουαρίου 2015 με συμμετοχή πλέον των εκατόν πενήντα ομιλητών από δεκαπέντε χώρες συνολικά.

Η ετήσια διεθνής μαθητική διοργάνωση Eurasian Schools Debating Championships 2015 πραγματοποιήθηκε στο Robert College της Κωνσταντινούπολης από 24 έως 30 Ιανουαρίου 2015 με συμμετοχή πλέον των εκατόν πενήντα ομιλητών από δεκαπέντε χώρες συνολικά. Τέσσερις μαθητές του Ε.Ε.Ι. συμμετείχαν στη διοργάνωση ως μέλη της Ελληνικής αποστολής.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: η Νεφέλη Ιωάννου (Γ΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών) και ο Ιωάννης - Χρήστος Καρακόζης (IB2 Κολλεγίου Ψυχικού), οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς γύρους της διοργάνωσης, διάκριση εξαιρετικά σημαντική για το Σχολείο και το Ελληνικό μαθητικό debate, καθώς και ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος (IB2 Κολλεγίου Ψυχικού) και η Ίρις Φράγκου (IB2 Κολλεγίου Ψυχικού), οι οποίοι, επίσης, διακρίθηκαν με υψηλή κατάταξη τόσο ως μέλη ομάδας όσο και ατομικά. 

 

Επιστροφή