Το Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών ενισχύει τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Το Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών ενισχύει τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Αυγ 28, 2014
Για μια ακόμα φορά, το Σχολείο μας αποδεικνύει έμπρακτα τα ιδανικά που διαπνέουν το πρόγραμμα σπουδών του από την ίδρυσή του και τα οποία ενστερνίζον

Για μια ακόμα φορά, το Σχολείο μας αποδεικνύει έμπρακτα τα ιδανικά που διαπνέουν το πρόγραμμα σπουδών του από την ίδρυσή του και τα οποία ενστερνίζονται όλα τα μέλη του και προχωρά σε μια πολύ σημαντική κίνηση αλληλεγγύης, ενισχύοντας ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν από το σεισμό στην Κεφαλονιά.

Ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών, σύσσωμη η οικογένεια του Σχολείου μας – μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και εργατοτεχνικό προσωπικό – παρείχε άμεση βοήθεια προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς. Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, με ιδιαίτερη χαρά και με έντονη διάθεση προσφοράς, όλοι έφεραν στο Σχολείο όσα περισσότερα αγαθά πρώτης ανάγκης μπορούσαν.  

Η άμεση και ένθερμη ανταπόκριση σ’ αυτό το κάλεσμα είχε ως αποτέλεσμα η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα μακράς διαρκείας και κλινοσκεπάσματα, να είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Η οικογένεια του Σχολείου μας έδειξε έτσι έμπρακτα την ευαισθησία της και τα παιδιά κατανόησαν την ανάγκη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο τη δύσκολη ώρα.

Στη συσκευασία των ειδών συμμετείχαν μαθητές τους Σχολείου, καθώς και εκπαιδευτικοί και εργατοτεχνικό προσωπικό. Τα παιδιά δούλεψαν με κέφι για να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αποστολή των ειδών.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, τη συμμετοχή και την προσφορά, σε όλα τα μέλη της Σχολικής μας Κοινότητας.

 

Επιστροφή