Σημαντική διάκριση μαθητή της Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Σημαντική διάκριση μαθητή της Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Μαϊ 4, 2014
Σημαντική ήταν η επιτυχία δύο μαθητών του ΕΕΙ στον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής σύμφωνα με την τελική κατάταξη, όπως αυτή προέκυψε μετά την

Σημαντική ήταν η επιτυχία δύο μαθητών του ΕΕΙ στον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής σύμφωνα με την τελική κατάταξη, όπως αυτή προέκυψε μετά την αξιολόγηση του CAMP προετοιμασίας στο οποίο συμμετείχαν για την ανακήρυξη των Εθνικών ομάδων Πληροφορικής 2014. Οι μαθητές του Σχολείου κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση και θα είναι για εφέτος μέλη της τετραμελούς Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής. Οι μαθητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής (26th International Olympiad in Informatics, 13-20 Ιουλίου 2014, Tapei, Taiwan) και στη Διεθνή Βαλκανιάδα Πληροφορικής (Balkan Olympiad in Informatics, 10-16 Αυγούστου, Ankara, Turkey).

Συγκεκριμένα ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών Αριστοφάνης Ροντογιάννης κατέκτησε τη 2η θέση και θα συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα.

Ο μαθητής  Αριστοφάνης Ροντογιάννης, την περυσινή χρονιά, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη Διεθνή Βαλκανιάδα Πληροφορικής Νέων, που πραγματοποιήθηκε στο Shumen της Βουλγαρίας (22-24 Νοεμβρίου 2013) στην οποία διαγωνίσθηκε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων Γυμνασίου.             

Επιστροφή