Επιτυχόντες του Κολλεγίου Ψυχικού στη β’ φάση του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής

Επιτυχόντες του Κολλεγίου Ψυχικού στη β’ φάση του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής

Απρ 6, 2014
Σημαντική ήταν η επιτυχία των μαθητών του ΕΕΙ και στη β΄ φάση του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής.
Σημαντική ήταν η επιτυχία των μαθητών του ΕΕΙ και στη β΄ φάση του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, 18 μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού προκρίθηκαν - ανάμεσα σε 90 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα – και θα συμμετάσχουν στη γ΄ φάση του Διαγωνισμού.
Οι επιτυχόντες του Γυμνασίου και του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού στη β΄ φάση του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής 2014, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ΕΠΥ (Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι οι εξής:
ΓΥΜΝΑΣΙΟΤυροβολάς Γιάννης β΄2    ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟΑλευρά Ελένη Α΄5Διαμαντόπουλος Γεώργιος Α΄7Καλογιάννη Βασιλική Α΄6Κούλας Ιάσων Β΄3Κουσουρής Γεώργιος  Α΄2Μεσσηνέζης Θεόδωρος Α΄7Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης Α΄4Σακελλαρίου Βασίλειος Γ΄2ΙΒ:Λως Δημήτριος ΙΒ2Οικονόμου Βασίλειος ΙΒ1
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαθητής της β΄ τάξης του Γυμνασίου Γιάννης Τυροβολάς κατέλαβε την 4η θέση και η μαθήτρια της Α΄ τάξης του Λυκείου Ελένη Αλευρά την 2η θέση πανελλαδικά.
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές μας και τους εύχονται καλή επιτυχία στη γ΄ φάση του Διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014. Από τη γ΄ φάση επιλέγονται και οι μαθητές που θα συμμετάσχουν σε Camp για τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων Πληροφορικής.
Επιστροφή