Διακρίσεις μαθητών του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο «ACSTAC»

Διακρίσεις μαθητών του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο «ACSTAC»

Απρ 3, 2014
Στις 14-16 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 4ο μαθητικό συνέδριο του Ομίλου Επιστήμης και Τεχνολογίας «ACSTAC» στο Αμερικανικό Κολλέγιο “ΑΝΑΤΟΛΙΑ” Θεσσαλονίκης.

 

Στις 14-16 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 4ο μαθητικό συνέδριο του Ομίλου Επιστήμης και Τεχνολογίας «ACSTAC» στο Αμερικανικό Κολλέγιο “ΑΝΑΤΟΛΙΑ” Θεσσαλονίκης. Στο συνέδριο αυτό συμμετείχαν 39 μαθητές με εργασίες και ένας μαθητής ως κριτής. Η παρουσία (και οι παρουσιάσεις) όλων των μαθητών ήταν εξαιρετική!

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Γρηγοράκης Κ., Καλογερόπουλος Ν. και Φούρλας Φ. της ομάδας Φυσικής Σκέψης με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Φ. Βαλλίνα πήραν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Μαθηματικής Λογικής και το βραβείο της «Πιο πρωτότυπης εργασίας» στον τομέα της Φυσικής με την εργασία τους «Physics in videogames and their connection with the real world». Τέλος, οι μαθητές Βελισσαρίου Ε., Βερίγος Μ., Καλογερόπουλος Χ., Καλογεροπούλου Μ., Μαρής Σ. και Χατζηδάκη Α. της ομάδας Βιολογικής Σκέψης με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ. Δ. Κοντοσταυλάκη και Λ. Μωραΐτη πήραν το βραβείο της «Πιο καλά τεκμηριωμένης εργασίας» στον τομέα της Βιολογίας με την εργασία τους «Γευσιγνοσμία».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Επιστροφή