Thanks Giving - Turkey Trot

Thanks Giving - Turkey Trot

Ιαν 14, 2014
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ THANKS GIVING, ΤΙΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗ ΔΡΑΣΗ TURKEY TROT Η γιορτή το

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ THANKS GIVING, ΤΙΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗ ΔΡΑΣΗ TURKEY TROT

 

Η γιορτή του Thanks Giving γιορτάστηκε τη φετινή χρονιά στο Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Με κεντρικό σύνθημα «Thank You Lord For Our School», το αγγλικό τμήμα του Σχολείου οργάνωσε τις μέρες Δευτέρα και Τρίτη, 25 και 26 Νοεμβρίου, έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου με πολλαπλούς στόχους: να εκφράσουν οι μαθητές όλων των τάξεων όλα όσα νιώθουν ότι τους συνδέουν με το Σχολείο μας, να ενστερνιστούν τις αξίες και τα ιδανικά του, να αναγνωρίσουν το ρόλο του Σχολείο μας στη δημιουργία πολιτών με γνώση και υπεύθυνη στάση ζωής και να ενισχύσουν το Ταμείο Υποτροφιών.

Στη δράση πήραν μέρος οι μαθητές όλων των τάξεων που έτρεξαν στο κλειστό γυμναστήριο και στον στίβο πίσω από μια γαλοπούλα, (μία εκπαιδευτικός του αγγλικού τμήματος μεταμφιεσμένη), προσφέροντας για τη συμμετοχή τους, εθελοντικά, 1 ευρώ. Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος και η συμμετοχή καθολική, το σημαντικότερο όμως ήταν ότι αγκάλιασαν το κεντρικό σύνθημα που αναφέρθηκε παραπάνω και απέδειξαν ότι το Σχολείο μας είναι σημαντικότατο κομμάτι της ζωής τους. Mια ακόμη απόδειξη της επιτυχίας της δράσης ήταν τα πολύ ενδιαφέροντα κείμενα που έγραψαν τα παιδιά τις ημέρες εορτασμού του Thanks Giving.

Η δράση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία και την εξαιρετική συνεργασία όλων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!

 

 

18_2

Επιστροφή