Δενδροφύτευση στα Κρέστενα από τους Περιβαλλοντικούς Ομίλους του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Δενδροφύτευση στα Κρέστενα από τους Περιβαλλοντικούς Ομίλους του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

Μαϊ 7, 2013
Αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών των Περιβαλλοντικών Ομίλων Recycle Today και Green Buildings του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού επισκέφθηκε την περ

Αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών των Περιβαλλοντικών Ομίλων Recycle Today και Green Buildings του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού επισκέφθηκε την περιοχή των Κρεστένων (29-31/3/2013) και πραγματοποίησε δενδροφύτευση σε λόφο που παραχωρήθηκε προς υιοθεσία το 2008 στο Σχολείο μας από το Δήμο Σκιλλούντος ως ένδειξη αναγνώρισης της ηθικής και ουσιαστικής στήριξης των πυροπαθών της περιοχής Κρεστένων. Πρόκειται για την τέταρτη δενδροφύτευση που πραγματοποιούν μαθητές του Σχολείου μας στην περιοχή μαζί με μαθητές του Γενικού Λυκείου Κρεστένων.

Οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες και επισκέφθηκαν την ιστορική Βιβλιοθήκη και το Λαογραφικό Μουσείο της Ανδρίτσαινας, καθώς και τη Μονή Σεπετού. Τέλος έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Η αποστολή του Σχολείου μας διέμεινε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων και δέχθηκε τη θερμή φιλοξενία του Δήμου, των καθηγητών και των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κρεστένων.

Τους μαθητές μας συνόδευσαν οι Καθηγητές-Σύμβουλοι των Περιβαλλοντικών Ομίλων κ. Β. Δημόπουλος και κ. Π. Στατήρης, καθώς και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Λυκείου κ. Αν. Παπακωστοπούλου.

Επιστροφή