ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2022-2023 - Ελεύθερο Σχέδιο A΄& B΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Δεκ 1, 2022

Ψυχικό, 1 Δεκεμβρίου 2022

 

Προς τους γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ & Β΄ Λυκείου

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Απογευματινών Προαιρετικών Δραστηριοτήτων θα ξεκινήσει το μάθημα του Ελεύθερου Σχεδίου για τους/τις μαθητές/τριες του Λυκείου, με στόχο τη μελέτη-παρατήρηση και τον σχεδιασμό συνθέσεων και εκμαγείων εκ του φυσικού. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 15:40 έως τις 17:00, στην αίθουσα 308 (Μπενάκειο, 3ος όροφος). Διδάσκων: κ. Τζερμιάς.

 

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχει ο γιος/η κόρη σας στην Απογευματινή Προαιρετική Δραστηριότητα του Ελεύθερου Σχεδίου, παρακαλούμε να καταθέσετε τη συνημμένη δήλωση μέχρι την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 στη Γραμματεία του Λυκείου (κ. Χ. Κουτσοπούλου, Γραφείο 204, Μπενάκειο).

 

Όσοι επιθυμείτε ο γιος/η κόρη σας να χρησιμοποιεί απογευματινό λεωφορείο, θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη και τη δήλωση μεταφοράς στο Τμήμα Μεταφοράς με emailστο metafora@athenscollege.edu.gr. Επισημαίνεται ότι οι μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα μεταφοράς του Ε.Ε.Ι. σε διπλή διαδρομή μετακινούνται δωρεάν, ενώ οι μαθητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύστημα μεταφοράς του Ε.Ε.Ι. ή είναι εγγεγραμμένοι σε μονή διαδρομή επιβαρύνονται με ετήσια χρέωση 250€.

 

Με εκτίμηση,

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος
Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών &

Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών  

Επιστροφή