Διακρίσεις μαθητών σε διαγωνισμό debate της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανεξάρτητων Σχολείων ECNAIS

Ιαν 31, 2023

Με μεγάλη επιτυχία διαγωνίσθηκαν οι μαθητές μας στον ελληνικό προκριματικό διαγωνισμό debate του ECNAIS, που διοργανώθηκε στις 21-22 Ιανουαρίου από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου εκ μέρους του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων. Ο διαγωνισμός αυτός, στον οποίο συμμετείχαν 13 σχολεία από όλη την Ελλάδα, αποτελεί τη διαδικασία επιλογής των ομιλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό debate του ECNAIS της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ανεξάρτητων Σχολείων, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβώνα στις 21-22 Απριλίου 2023.

Η μαθήτρια Μαρία Καρολίνα Ρόκκα (Γ’ Λυκ, ΚΑ), κατατάχθηκε 1η στο διαγωνισμό και επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό. Ο μαθητής Ιακώβ Δαβίδ (ΙΒ1) ισοβάθμησε στην 3η θέση και θα είναι ως εκτούτου αναπληρωματικό μέλος της ελληνικής αποστολής.

Σε ομαδικό επίπεδο, το Σχολείο μας εκπροσώπησαν στον διαγωνισμό οι μαθητές Κυριάκος Γερογιάννης (ΙΒ1), Ιακώβ Δαβίδ (ΙΒ1) και Μαρία Καρολίνα Ρόκκα (Γ’ Λυκ, ΚΑ), καθώς και η Αλεξία Παπαγεωργίου (ΙΒ1) ως αναπληρωματικό μέλος, και έφθασαν στον ημιτελικό της ελληνικής διοργάνωσης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και καλή επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό!

Επιστροφή