Συνάντηση Εργασίας των Συμβουλίων του Κολλεγίου

Συνάντηση Εργασίας των Συμβουλίων του Κολλεγίου

Νοε 21, 2018
Μετά την συνάντηση του περασμένου Ιουνίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και μέλη του Συμβουλίου

Μετά την συνάντηση του περασμένου Ιουνίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και μέλη του Συμβουλίου των Επιτρόπων (Board of Trustees) πραγματοποίησαν μία ακόμη εποικοδομητική Συνάντηση Εργασίας (Offsite Meeting), την περασμένη Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, στο campus του Ψυχικού. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής/President κ. Richard L. Jackson, ο Σύμβουλος του Προέδρου του Δ.Σ., της Διεύθυνσης του Κολλεγίου και άλλων τομέων δραστηριότητας του ΕΕΙ κ. Δημήτρης Καραμάνος και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Έλενα Μαθιουδάκη.

 

Η συνάντηση είχε θέμα «Κύριος παράγοντας ο Δάσκαλος» και περιλάμβανε παρουσιάσεις από διευθυντές του Σχολείου και διοικητικά στελέχη, σχετικά με την πρόσληψη και την επιλογή των εκπαιδευτικών, τις νέες μεθόδους διδασκαλίας Μiddle Υears Ρrogramme και Ρrimary Υears Ρrogramme, την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών στη διδασκαλία, το πρόγραμμα επιμόρφωσης - δια βίου μάθηση αλλά και τη διαμόρφωση του πολίτη.

 

Στη συζήτηση συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. ενώ παρεμβάσεις μέσω Skype έκαναν οι καθηγητές του Πανεπιστημίου του Princeton και μέλη του Συμβουλίου των Επιτρόπων κ.κ. Δημήτρης Γόντικας και Αλέξανδρος Νεχαμάς. Τον γενικό συντονισμό είχε ο Συνδιευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστής των Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Απόστολος Αθανασόπουλος.

Επιστροφή