Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΙ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΙ

Οκτ 23, 2017
Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Στις 16 Οκτωβρίου παραιτήθηκε ο Πρόεδρος

 

 

  

 

 

 

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

 

Στις 16 Οκτωβρίου παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού) Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια θητείας στη θέση αυτή. Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο μέχρι τότε Αντιπρόεδρος Νίκος Τσαβλίρης.

Μετά την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη: Νικόλαος Τσαβλίρης, Πρόεδρος. Πέτρος Αλιβιζάτος, Αντιπρόεδρος. Αννίκα Παπαντωνίου, Γενική Γραμματέας. Αλέξιος Πιλάβιος, Ταμίας. Σέργιος Αμπαριώτης, Ήρα Βαλσαμάκη-Ράλλη, Ζωή Δασκαλάκη-Βασιλείου, Νικηφόρος Διαμαντούρος, Απόστολος Δοξιάδης, Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Αλέξανδρος Σαμαράς, μέλη.

Ο νέος Πρόεδρος –αφού ανέφερε ότι ο Αλέξανδρος Σαμαράς είχε ανακοινώσει προ πολλών μηνών την απόφασή του να παραιτηθεί– τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά του στο Κολλέγιο την περίοδο 2006-2017. «Κατά την περίοδο αυτή» –τόνισε ο κ. Τσαβλίρης– «περίοδο εξαιρετικών για το Κολλέγιο επιτεύξεων σε όλους τους τομείς, επιβεβαιώθηκε και ενισχύθηκε το κύρος του Κολλεγίου ως Κέντρου Εκπαιδευτικής Αριστείας διεθνούς εμβέλειας. Το νέο Δ.Σ. –τα μέλη του οποίου ήταν επί σειρά ετών στενοί συνεργάτες του Αλέξανδρου Σαμαρά στη διοίκηση του ΕΕΙ– θα συνεχίσει το έργο αυτό με πυξίδα-οδηγό, όπως πάντα, το όραμα και τις αξίες των ιδρυτών-δημιουργών του Κολλεγίου».

Επιστροφή