Συνάντηση των Class Agents με τον Διευθυντή/President του Κολλεγίου και τον Πρόεδρο του ΣΑΚΑ

Σεπ 26, 2023

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Class Agents με τον Διευθυντή/President του Κολλεγίου Καθηγητή Σπύρο Ν. Πολλάλη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) Αριστείδη Πίττα ’78 . Συμμετείχαν περίπου 60 Class Agents διαφορετικών τάξεων που είναι μέλη της Επιτροπής Αποφοίτων για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου (Alumni Fund Drive -AFD).

Οι απόφοιτοι έθεσαν τους προβληματισμούς τους και συζήτησαν για το πώς θα φέρουν και πάλι κοντά στο Σχολείο τους συμμαθητές τους.


Ο Διευθυντής/President Καθηγητής Σπύρος Πολλάλης τόνισε πόσο καθοριστικό ρόλο παίζουν οι απόφοιτοι για το Σχολείο. Εν όψει δε της Εκατονταετηρίδας του Κολλεγίου, σημείωσε πως η συμβολή τους είναι απαραίτητη τόσο για τον εορτασμό της σημαντικής αυτής επετείου όσο και για την ανεύρεση πόρων για τη στήριξη του Σχολείου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΑΚΑ Αριστείδης Πίττας ‘78, υπογράμμισε ότι Κολλέγιο και ΣΑΚΑ συνεργάζονται με κοινό στόχο τη στήριξη του Σχολείου και κάλεσε τους Class Agents να κινητοποιήσουν τους συμμαθητές τους προς την κατεύθυνση αυτή. 

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Development Office  του Κολλεγίου.

Επιστροφή