Ετήσια Συνάντηση των Class Agents με τους επικεφαλής Κολλεγίου & ΣΑΚΑ

Ιουν 16, 2023

Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των Class Agents με τους επικεφαλής του Κολλεγίου και του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) για το έτος 2022-2023. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 60 Class Agents διαφορετικών τάξεων, που είναι μέλη της Επιτροπής Αποφοίτων για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου (Alumni Fund Drive -AFD), καθώς και μέλη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του Σχολείου.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Σύμβουλος του Δ.Σ του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και της Διεύθυνσης του Κολλεγίου Αθηνών Δημήτρης Καραμάνος ’59, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο ιδρυτές του AFD το 1967, αλλά και ο Βασίλης Μουσαίος ’66, γιος του Πλάτωνα Μουσαίου ’30, έτερου ιδρυτή του AFD.

Τη συνάντηση διοργάνωσε το Development Office και τη συζήτηση συντόνισε η Executive Director of Development Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου. Ο Δημήτρης Βαμβακόπουλος ’64, Πρόεδρος του Alumni Fund Drive ενημέρωσε τους Class Agents για τις δράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής του AFD και τα εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί για την επίτευξη της αποστολής τους.

Ακολούθησαν ομιλίες της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αννίκας Παπαντωνίου και του Διευθυντή/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητή Κώστα Συνολάκη ’75, οι οποίοι τόνισαν στους Class Agents πόσο σημαντική είναι η συμβολή τους στη διάδοση του μηνύματος στους συμμαθητές τους για τη στήριξη του Σχολείου τους και του Προγράμματος Υποτροφιών του.

Για τον εορτασμό της Εκατονταετηρίδας του Κολλεγίου Αθηνών το 2025 μίλησε ο President-elect Καθηγητής Σπύρος Πολλάλης, σημειώνοντας και εκείνος με τη σειρά του πόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι απόφοιτοι σε αυτόν, καθώς και στην ανεύρεση πόρων για τη στήριξη του Σχολείου.

Τις ομιλίες έκλεισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αριστείδης Πίττας ‘78, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι ο ΣΑΚΑ θα συνεργασθεί με το Σχολείο και τους Class Agents με στόχο την κινητοποίηση των αποφοίτων για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου. 

Μάθετε περισσότερα για την Επιτροπή Αποφοίτων – Alumni Fund Drive εδώ

Δηλώστε συμμετοχή ως Class Agent εδώ  

Επιστροφή