Εκδήλωση των Συλλόγων Γονέων του Κολλεγίου για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών

Οκτ 4, 2022

Την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό η εκδήλωση «CONNECT PARENTS-TEACHERS-STUDENTS – Μια Κολλεγιακή Οικογένεια» των Συλλόγων Γονέων Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών και Λυκείου – ΙΒ Κολλεγίου Ψυχικού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Parents Senior Class Giving για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου, που εγκαινίασαν οι Σύλλογοι Γονέων του Λυκείου, το Development Office και η Επιτροπή Γονέων Parents Fund Drive με την ευκαιρία της αποφοίτησης της Τάξης 2022. Σκοπός είναι η καθιέρωση του νέου αυτού θεσμού και η στήριξη κάθε χρόνο μαθητών με άριστες επιδόσεις, εξαιρετική διαγωγή και οικονομική ανάγκη για τη φοίτησή τους στο Κολλέγιο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, συγκεντρώθηκαν περίπου €84.000 με τη συμμετοχή άνω των 350 δωρητών. Οι γονείς της αποφοιτούσας Τάξης 2022, με την υποστήριξη της Κολλεγιακής οικογένειας, κατάφεραν να εξασφαλίσουν δύο τριετείς υποτροφίες για δύο μαθητές που «θα κατεβούν τα σκαλιά» του Μπενακείου το 2025, όταν το Κολλέγιο θα γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Στο τέλος της βραδιάς, οι γονείς - εκπρόσωποι της Τάξης του 2022 και της Επιτροπής Γονέων Parents Fund Drive παρέδωσαν τη σκυτάλη σε γονείς της Τάξης του 2023 και ευχήθηκαν να συνεχίσουν το έργο προσφοράς, συγκεντρώνοντας ακόμη μεγαλύτερο ποσό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν γονείς μαθητών και αποφοίτων του Κολλεγίου, μαθητές, απόφοιτοι, εκπαιδευτικοί, μέλη της Διεύθυνσης και της Διοίκησης, εθελοντές, παλαιότερα μέλη των Συλλόγων Γονέων, φίλοι και υποστηρικτές του Σχολείου. 

Επιστροφή