Συνάντηση των μελών του Parents Fund Drive με τον Διευθυντή/President

Συνάντηση των μελών του Parents Fund Drive με τον Διευθυντή/President

Απρ 14, 2022

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 στο IC Hall πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Γονέων-Parents Fund Drive (PFD) με τον Διευθυντή/President Καθηγητή Κώστα Συνολάκη ’75 παρουσία στελεχών του Σχολείου.

Τη συνάντηση διοργάνωσε το Development Office, στο οποίο υπάγεται η δράση των ομάδων εθελοντών Fund Drive και τη συζήτηση συντόνισε η Executive Director of Development Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου.

Η Πρόεδρος του PFD Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις δράσεις της Επιτροπής κατά την περίοδο της πανδημίας και τα επόμενα βήματα. Τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν για τη στρατηγική, τις δράσεις και τις επιτυχίες του Σχολείου και μοιράσθηκαν σκέψεις, απορίες και προτάσεις. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα φιλική, ουσιαστική και εποικοδομητική, θέτοντας ακόμα πιο γερές βάσεις για την ενίσχυση της δράσης των εθελοντών γονέων για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών. 

Κοινός στόχος παραμένει η ενίσχυση των δεσμών των γονέων μεταξύ τους και με το Σχολείο και η περαιτέρω κινητοποίησή τους για μεγαλύτερη συμμετοχή στη στήριξη του έργου του.

Επιστροφή