Δηλώστε συμμετοχή ως Parents Class Ambassadors!

Δηλώστε συμμετοχή ως Parents Class Ambassadors!

Νοε 10, 2021

Οι Parents Class Ambassadors είναι μία νέα πρωτοβουλία της Επιτροπής εθελοντών Γονέων-Parents Fund Drive (PFD) που στηρίζει το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών για την Οικονομική Ενίσχυση μαθητών μέσω του Annual Fund.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο έργο της Επιτροπής σε περισσότερους γονείς. Ο Parents Class Ambassador είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους γονείς του τμήματος μίας τάξης και στο Parents Fund Drive. Με τη βοήθεια των Parents Class Ambassadors μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα προσφοράς και εθελοντισμού στις τάξεις των παιδιών μας και να χτίσουμε ένα ακόμα πιο ισχυρό Πρόγραμμα Υποτροφιών, υποστηρίζοντας τη συνέχιση της φοίτησης περισσοτέρων μαθητών που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση στο Σχολείο μας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή ως Parents Class Ambassador εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της Επιτροπής ανά σχολική βαθμίδα και μονάδα που θα βρείτε εδώ.

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Η συμμετοχή των γονέων είναι πολύτιμη και καθοριστική για τη διασφάλιση μιας ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας με πολλαπλά οφέλη για όλους τους μαθητές. 

Επιστροφή