Τα Νέα μας

Ενημέρωση τελειοφοίτων για το Alumni Fund Drive και τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού

Μαρ 6, 2023

Άρχισαν για τη φετινή σχολική χρονιά οι συναντήσεις εκπροσώπων του Development Office του Κολλεγίου και της Επιτροπής Εθελοντών Αποφοίτων-Alumni Fund Drive (AFD) για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών καθώς και του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) με τους τελειοφοίτους.

Στις παρουσιάσεις συμμετέχουν η Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου, Executive Director του Development Office, ο Δημήτρης Βαμβακόπουλος ’64, Πρόεδρος του AFD, ο Στέλιος Χαρτζίδης ‘93γ, με τη διττή ιδιότητα του Συμβούλου του Προέδρου του AFD και του Διευθυντή του ΣΑΚΑ και o Σπυρίδων Μάριος Δεληθέος ’16, Class Agents και μέλος της Συντονιστικής Ομάδας του AFD.

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού. Οι τελειόφοιτοι ενημερώνονται σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μείνουν κοντά στο Σχολείο μετά την αποφοίτησή τους, να συμμετέχουν σε δράσεις, να διατηρήσουν τους δεσμούς μεταξύ τους και να κινητοποιήσουν την τάξη τους να στηρίζει συστηματικά το Σχολείο.

Οι εθελοντές απόφοιτοι Class Agents, μέλη του AFD, που υπάγεται στο Development Office, εκπροσωπούν την τάξη τους, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις μεταξύ των συμμαθητών τους και με το Σχολείο και κινητοποιώντας τη συμμετοχή τους στη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών.

Οι τελειόφοιτοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως Class Agents εδώ

Μάθετε περισσότερα για το έργο της Επιτροπής Εθελοντών Αποφοίτων-Alumni Fund Drive και των Class Agents εδώ 

Μάθετε περισσότερα για τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) εδώ

Επιστροφή