Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2022
03
ΔΕΚ
ΣΑΒ
04
ΔΕΚ
ΚΥΡ
ΩΡΑ: 10:00 ΠΜ - 06:00 ΜΜ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2022

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, που πραγματοποιείται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου από το 1981, συγκεντρώνει την Κολλεγιακή οικογένεια, η οποία τιμά την παράδοση προσφοράς και εθελοντισμού στο Σχολείο μας και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η προετοιμασία για το Bazaar είναι εντατική. Μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, εθελοντές γονείς, γονείς αποφοίτων και απόφοιτοι κατασκευάζουν πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες και ετοιμάζουν διασκεδαστικές δράσεις για αξέχαστες εμπειρίες. Τις ημέρες του Bazaar το Σχολείο μας μεταμορφώνεται! Πάνω από 250 εθελοντές αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους, εκατοντάδες υποστηρικτές συμβάλλουν στη διοργάνωση και ολόκληρη η οικογένεια του Κολλεγίου γιορτάζει, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών.

Τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar αναλαμβάνουν οι Επιτροπές Γονέων Parents Fund Drive και Γονέων Αποφοίτων Alumni Parents Fund Drive, με συντονισμό του Development Office του Κολλεγίου και με την πολύτιμη υποστήριξη του Σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

 

 

Επιστροφή