Θεατρική παράσταση ""Ερωτευμένος Σαίξπηρ""
22
ΦΕΒ
ΠΑΡ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
“THEATRON” OF THE FOUNDATION OF THE HELLENIC WORLD, 254 PIREOS STREET, TAVROS 177 78

Θεατρική παράσταση ""Ερωτευμένος Σαίξπηρ""

Στο πλαίσιο του Μήνα Θεάτρου που διοργανώνει κάθε χρόνο η Επιτροπή Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών, σας προσκαλούμε στην παράσταση που έσπασε ταμεία στο Λονδίνο και έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την People Entertainment Group. Μια ιστορία αγάπης αφιερωμένη σε αυτόν που έγραψε τη διασημότερη ιστορία αγάπης όλων των εποχών. Την παράσταση, βασισμένη στην οσκαρική ταινία του 1998 «Shakespeare in love» και το σενάριο των Marc Norman και Tom Stoppard, διασκευασμένη για το θέατρο με το αριστουργηματικό κείμενο του Lee Hall, σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο του Σαίξπηρ.

 

Ερωτευμένος Σαίξπηρ«ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»Πειραιώς 254 177 78 ΤαύροςΠαρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019     8:00 μ.μ.Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019          6:30 μ.μ.Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τιμές διαθέσιμων εισιτηρίων: €45, €38, €30, €24Για αγορά εισιτηρίων, πατήστε εδώ

 

Στην ελισαβετιανή Αγγλία, ο νεαρός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ αναζητά απεγνωσμένα μια μούσα που θα τον εμπνεύσει να γράψει το νέο του θεατρικό έργο που ζητούν επίμονα οι πάτρωνές του. Τη βρίσκει στο πρόσωπο της πανέξυπνης Βιόλας, μιας νεαρής θαυμάστριας που λατρεύει τη δουλειά του νεαρού ποιητή Σαίξπηρ και λαχταρά να γίνει ηθοποιός, παρότι την εποχή εκείνη η υποκριτική αποτελούσε αυστηρά ανδρικό προνόμιο και οι γυναίκες απαγορευόταν να ανέβουν στη σκηνή. Έτσι, η Βιόλα μεταμφιέζεται σε άνδρα προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα παράσταση. Μία τρυφερή και μοναδική ιστορία αγάπης αναπτύσσεται μεταξύ του Σαίξπηρ και της νεαρής κοπέλας, μία ιστορία που θα εμπνεύσει τον σπουδαίο δραματουργό να γράψει ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά κείμενα όλων των εποχών, το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».Για πληροφορίες, διευκρινίσεις και εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπεύθυνες Μαρία Χαραλαμποπούλου-Γιουμπέκα 6944 478754 και Ρεβέκκα Πιτσίκα 6945 434984.Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210-6798217, 218 ή στο email [email protected]. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να προσέλθετε στην παράσταση μισή ώρα πριν από την έναρξη. Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μήνα Θεάτρου 2019 εδώ

Επιστροφή