Φιλουμένα
28
ΜΑΡ
ΤΕΤ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
THEATER DIANA

Φιλουμένα

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην παράσταση

«Φιλουμένα»

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

8:00 μ.μ.

Θέατρο ΔΙΑΝΑ

 (Ιπποκράτους 7, Αθήνα 106 79

Τιμή εισιτηρίου: 20,00€ 

«Φιλουμένα» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο, ένα έργο που αποτελεί κορυφαίο δείγμα δραματικής γραφής.

Θα ταξιδέψουμε στις φτωχογειτονιές της Νάπολης για να παρακολουθήσουμε το χρονικό μιας σχέσης 20 χρόνων. Η σχέση της Φιλουμένα και του Ντομένικο και τα ήθη της ιταλικής κοινωνίας μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τοποθετούνται σε πρώτο πλάνο. Η ιστορία μιας γυναίκας που έχει μία δική της γνήσια ηθικότητα και δεν αποκρύπτει τα όριά της, που είναι απλά και συνεχώς τα ίδια. Τα παιδιά είναι παιδιά. Η Φιλουμένα Μαρτουράνο αποτελεί σύμβολο μητρότητας, έχει κερδίσει τη μακρόχρονη μάχη της… Έχει εκπληρώσει το έργο της με χιούμορ, ποίηση και προπαντός με δραματική δύναμη.

Απόδοση: Ελένη ΡάντουΣκηνοθεσία: Σταμάτης ΦασουλήςΣκηνικά: Μανόλης ΠαντελιδάκηςΚοστούμια: Ντένη ΒαχλιώτηΜουσική: Ναλύσσα Γκρην

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου, Γιάννης Βούρος, Βίλμα Τσακίρη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Αβαγιανού, Αναστασία Σιωπίδου, Νίκος Σταυρακούδης, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Μαρσέλα Λένα, Παναγιώτης Καρμάτης, Γιώργος Αλεβυζάκης, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της παράστασης, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Για την αγορά των εισιτηρίων σας, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Fund Drive:   210 6798217, 218    [email protected]

Επιστροφή