Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο
12
ΝΟΕ
ΣΑΒ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ

Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο

Στις 13 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ο 34ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός. Φέτος, συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση Μαραθωνίου, την άνοιξη του 1896. Το νήμα έκοψε πρώτος ο Έλληνας αθλητής Σπύρος Λούης σε μία νίκη που έμεινε στην ιστορία, συμβολίζοντας την προσπάθεια, την αντοχή, την υπέρβαση των σωματικών και ψυχικών ορίων.
Το Κολλέγιο λαμβάνει μέρος τα πέντε τελευταία χρόνια στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με μεγάλη επιτυχία. Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα μορφή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Πρόγραμμα Υποτροφιών.

Και τη χρονιά αυτή, θα λάβει μέρος μαζικά η Κολλεγιακή οικογένεια (μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, εργαζόμενοι και φίλοι του Σχολείου) με 918 δρομείς.

Η συμμετοχή στο Μαραθώνιο γίνεται με δύο τρόπους:

 

Ως ΔΡΟΜΕΙΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ στο Μαραθώνιο Αθήνας 2016 ή στους δρόμους 5.000μ. και 10.000μ. της ίδιας διοργάνωσης, καθώς επίσης και στον Αγώνα Δρόμου 1.200μ. Παιδιών.

 

Ως ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ αναγνωρίζοντας με τη δωρεά μας την προσπάθειά τους για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Σχολείου μας.

 

Συμμετέχοντας στο «δικό μας Μαραθώνιο» –είτε ως δρομείς, είτε ως δωρητές– υπογραμμίζουμε έμπρακτα τη σημασία του Προγράμματος Υποτροφιών. Για το σχολικό έτος 2015-2016, το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΕΕΙ χορήγησε οικονομική βοήθεια σε περισσότερους από 800 μαθητές.
Με το «δικό μας Μαραθώνιο» συμβάλλουμε στην προβολή και διάδοση της αξίας της «Δια βίου άθλησης - άσκησης», δίνουμε έμπρακτα ένα συλλογικό παράδειγμα εθελοντισμού και υλοποιούμε το διαχρονικό κοινωνικό νόημα του «Πνεύματος του Κολλεγίου».

Συμπληρώστε online τη φόρμα υποστήριξης δρομέων και δωρεάς

Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο

Περισσότερες Πληροφορίες

 
Επιστροφή