Θεατρική Παράσταση Καφενείον ""Το Τέρμα""
19
ΜΑΪ
ΠΕΜ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
CHOREMI THEATER, BENAKI HALL

Θεατρική Παράσταση Καφενείον ""Το Τέρμα""

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών– Κολλεγίου Ψυχικού έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην κωμωδία πουπαρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα του Σ.Α.Κ.Α.

Καφενείον "Το Τέρμα"

σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου ’66 & μετάφραση Χριστίνας Μανιά ’88

την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, 9:00 μ.μ.

Θέατρο ΧωρέμηΜπενάκειο Διδακτήριο,Campus Ψυχικού

Μίατυπική ημέρα στο Καφενείον "Το Τέρμα". Ένα καφενείο-προπατζίδικο,απέναντι από το ... νεκροταφείο. Οι πελάτες έρχονται, άλλοι για να απολαύσουντο τσιπουράκι ή τον καφέ τους, άλλοι λόγω δυσάρεστων υποχρεώσεων με τον άλλοκόσμο κι άλλοι για να συζητήσουν τα θέματά τους. Κι ενώ ο καθένας βρίσκεται στοδικό του παράλληλο σύμπαν, ένα δελτίο του Λόττο θα έρθει να ταράξει τα νερά καιπολλά απρόοπτα θα ακολουθήσουν...

ΗΘεατρική Ομάδα του Συλλόγου των Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών – ΚολλεγίουΨυχικού είναι ένα θεατρικό εργαστήρι με σημαντική καλλιτεχνική και κοινωνικήδραστηριότητα. Έχει παρουσιάσει με ιδιαίτερη επιτυχία έργα Ελλήνων και ξένωνθεατρικών συγγραφέων κι έχει καταξιωθεί ως πολιτιστικός θεσμός.

Σας καλούμε να τιμήσετε με τηνπαρουσία σας τη Θεατρική Ομάδα του Σ.Α.Κ.Α., στηρίζοντας παράλληλα το έργο καιτο σκοπό της Επιτροπής Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών.

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της παράστασης, θαδιατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριάσας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μίρκα Κρεστενίτη - Αγγελίδη 6937216050Τζένη Παπαγιάννη - Τσιουράκη 6974 318010

Γραφείο Fund Drive, τηλ: 2106798217,218, email: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Επιστροφή