Οι Μάγισσες του Σάλεμ""
18
ΜΑΪ
ΔΕΥ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
CHOREMI THEATER

Οι Μάγισσες του Σάλεμ""

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού έχει την ευχαρίστηση να σας καλέσει

στην παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του ΣΑΚΑ«Οι Μάγισσες του Σάλεμ» τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 8:30 μ.μ. Θέατρο Χωρέμη (Μπενάκειο Διδακτήριο).

Η γνωστή σε όλους Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού, ένα θεατρικό εργαστήρι με σημαντική καλλιτεχνική και κοινωνική δραστηριότητα, κλείνει εφέτος είκοσι χρόνια. Στα χρόνια αυτά έχει παρουσιάσει ένα σημαντικό ρεπερτόριο έργων Ελλήνων και ξένων θεατρικών συγγραφέων και έχει καταξιωθεί ως πολιτιστικός θεσμός.

Το κλασικό αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ "Οι Μάγισσες του Σάλεμ", σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου ’66, μετάφραση Αλέξη Σολομού ’36 και δραματουργική επεξεργασία Χριστίνας Μανιά ’88, είναι μια συγκλονιστική αλληγορία για το "κυνήγι των μαγισσών" που επικράτησε στην Αμερική κατά την περίοδο του Μακαρθισμού και βασίζεται σε μια πραγματική κοινωνική τραγωδία, που συνέβη στο Σάλεμ, ένα μικρό χωριό κοντά στη Βοστώνη των ΗΠΑ στα τέλη του 17ου αιώνα. Τώρα μπορείτε να κάνετε την αγορά/κράτηση των εισιτηρίων σας ηλεκτρονικά

Register/Buy Online 

Επιστροφή