Billy Elliot The Musical""
13
ΔΕΚ
ΣΑΒ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
PALLAS THEATER

Billy Elliot The Musical""

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού υποδέχεται τη χρονιά με ένα από τα πιο αισιόδοξα και τρυφερά μιούζικαλ, την υπερπαραγωγή Billy Elliot The Musical του Lee Hall, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με την πρωτότυπη μουσική του Elton John, στο Θέατρο Παλλάς, σε δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις,

το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015, 21:00 &

την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015, 18:00.

Η ιστορία ενός εντεκάχρονου αγοριού, που μέσα σε μια κοινωνία κατάρρευσης από την οικονομική κρίση, ζητάει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Όλα ξεκινούν το 1984 όταν η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλυ το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένειά του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Πρωταγωνιστούν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Ψυχογιός και Τιτίκα Στασινοπούλου μαζί με τρία ταλαντούχα αγόρια, τρεις διανομές που θα ενθουσιάσουν το κοινό, στο ρόλο του Μπίλυ Έλιοτ. Τον δεύτερο παιδικό ρόλο ερμηνεύει ένας μαθητής του Σχολείου μας.

Επιστροφή