Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο
09
ΟΚΤ
ΠΕΜ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
BENAKI MUSEUM, PIREOS STREET ANNEX,138 PIREOS STREET & ANDRONIKOU

Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο

Στις 8 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ο 33ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός. Στο φετινό Μαραθώνιο θα λάβει μέρος μαζικά η Κολλεγιακή οικογένεια (μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, εργαζόμενοι και φίλοι του Σχολείου) με 984 δρομείς.

 

Το Κολλέγιο λαμβάνει μέρος τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με μεγάλη επιτυχία. Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμα μορφή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Ταμείο Υποτροφιών.

 

Η συμμετοχή στο Μαραθώνιο γίνεται με δύο τρόπους:

 

ΩΣ ΔΡΟΜΕΙΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ στο Μαραθώνιο Αθήνας 2015 ή στους δρόμους 5.000μ. και 10.000μ. της ίδιας διοργάνωσης, καθώς επίσης και στον Αγώνα Δρόμου 1.000μ. Παιδιών. ΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΡΟΜΕΩΝ αναγνωρίζοντας με τη δωρεά μας την προσπάθειά τους για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Σχολείου μας. Συμμετέχοντας στο «δικό μας Μαραθώνιο» –είτε ως δρομείς, είτε ως δωρητές–  υπογραμμίζουμε έμπρακτα τη σημασία του Προγράμματος Υποτροφιών. Για το σχολικό έτος 2013-2014 το Πρόγραμμα Υποτροφιών του ΕΕΙ χορήγησε οικονομική βοήθεια ύψους πλέον των €3.750.000 σε 818 μαθητές.

 

Με το «δικό μας Μαραθώνιο» συμβάλλουμε στην προβολή και διάδοση της αξίας της «Δια βίου άθλησης - άσκησης», δίνουμε έμπρακτα ένα συλλογικό παράδειγμα εθελοντισμού και υλοποιούμε το διαχρονικό κοινωνικό νόημα του «Πνεύματος του Κολλεγίου».

 

Συμπληρώστε online τη φόρμα υποστήριξης δρομέων και δωρεάς

Υποστηρίζω κι εγώ τον Κολλεγιακό Μαραθώνιο

Περισσότερες Πληροφορίες
Επιστροφή