Ομιλία της Καθηγήτριας Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας Β. Παπαευαγγέλου στην Κολλεγιακή κοινότητα
13
ΑΠΡ
ΤΡΙ
ΩΡΑ: 07:00 ΜΜ - 08:30 ΜΜ

Ομιλία της Καθηγήτριας Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας Β. Παπαευαγγέλου στην Κολλεγιακή κοινότητα

 

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου πανδημίας βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο: οι εμβολιασμοί και ο συχνός προληπτικός έλεγχος αποτελούν ελπιδοφόρα όπλα, όμως οι παραλλαγές του ιού και η κόπωση του πληθυσμού παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβάρυνση της επιδημιολογικής εικόνας.  

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για υπεύθυνη ενημέρωση, μετά από πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων του Κολλεγίου, 

την Τρίτη, 13 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ομιλία της κ. Βάνας Παπαευαγγέλου,  Καθηγήτριας Παιδιατρικής - Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, Διευθύντριας Γ’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής ΓΠΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»  και μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον νέο κορωνοϊό και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών,  

με θέμα: «COVID-19: Ένας χρόνος πανδημίας. Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να προβλέψουμε; Η λειτουργία των σχολείων. Η πρόληψη μέσω των εμβολίων.» 

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Αντώνιο Μακρή, Παιδίατρο, Υπεύθυνο της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου, κατά την οποία θα τεθούν τα εύλογα ερωτήματα και οι ανησυχίες που έχουν διατυπωθεί μέσω των Συλλόγων Γονέων και των Διευθύνσεων των Σχολικών Μονάδων. 

Ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών, Ακαδημαϊκός, Καθηγητής κ. Κώστας Συνολάκης ’75 θα προλογίσει την εκδήλωση και η κ. Ελένη Σαραντίτη –Πατσέα, Πρόεδρος των Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού, θα απευθύνει χαιρετισμό ως εκπρόσωπος των Συλλόγων Γονέων όλων των Σχολικών Μονάδων. 

 

Join Zoom Meeting:  https://us02web.zoom.us/j/82156430389?pwd=U1hsYzYreGNwSFpWMDF5RE9jajRsdz09

Meeting ID: 821 5643 0389   Passcode: 859163

Επιστροφή