Αίγινα... ένα ταξίδι στην ιστορία!
29
ΣΕΠ
ΣΑΒ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ

Αίγινα... ένα ταξίδι στην ιστορία!

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού σας καλωσορίζει & ξεκινάει τις εκδηλώσεις της για τη φετινή σχολική χρονιά, διοργανώνοντας εκδρομή για όλη την οικογένεια στο όμορφο & ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού

την Αίγινα

το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

 

Θα αναπλάσουμε τον ιστορικό καμβά, επισκεπτόμενοι & μιλώντας για τον προϊστορικό οικισμό της Κολώνας, τον αρχαίο ναό της Αφαίας, την Παλαιοχώρα, αλλά και το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Με κέντρο τον ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό στην πόλη της Αίγινας, θα «ξετυλίξουμε» τις πρώτες σελίδες του νεοσύστατου νεοελληνικού κράτους που στιγμάτισε η παρουσία του Ιωάννη Καποδίστρια & θα περιδιαβούμε στα σημαντικότερα καποδιστριακά κτήρια, που σηματοδοτούν την πρώτη περίοδο της απελευθερωμένης πια Ελλάδας.

 

Θα πάρουμε μια γεύση από τον διάσημο καρπό της Αίγινας, το περίφημο «φιστίκι Αιγίνης», επισκεπτόμενοι μία μονάδα παραγωγής & επεξεργασίας που θα ανοίξει τις πόρτες της ειδικά για εμάς. Θα επισκεφθούμε το εργαστήρι τέχνης του Παναγιώτη Μαρίνη, στον όμορφο κήπο του οποίου θα διοργανώσουμε το παιχνίδι του «χαμένου θησαυρού».

 

Θα παίξουμε παραδοσιακά παιχνίδια & θα χαρούμε τις όμορφες εικόνες που μας χαρίζει ο ουρανός & η θάλασσα τον Σεπτέμβριο, γευματίζοντας σε παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή του αιγινήτικου Μαραθώνα.

 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

 

Τιμή συμμετοχής: ενήλικα 80€, παιδιού 45€

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Η μεταφορά με πούλμαν της Stefanakis Group, τα εισιτήρια του πλοίου της KΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, η είσοδος & η ξενάγηση σε αξιοθέατα, η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, το γεύμα & η ταξιδιωτική ασφάλιση.

 

Για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη σχετική δήλωση

το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

 

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

 

Η εκδρομή πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Stefanakis Group & την υποστήριξη της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 

 

 

Επιστροφή