Θεατρική παράσταση: ""Μαντάμ Σουσού""
09
ΝΟΕ
ΠΕΜ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
PALLAS THEATER

Θεατρική παράσταση: ""Μαντάμ Σουσού""

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού σας προσκαλεί στη δημοφιλή κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, “Μαντάμ Σουσού” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και διασκευή της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο Θέατρο Παλλάς, σε μία παραγωγή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και πολλή μουσική, σε δύο παραστάσεις:

την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, 9.00 μ.μ. &

την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, 9.00 μ.μ.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαντάμ Σουσού ερμηνεύει η σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία δίνει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων. Μαζί της ο Άλκης Κούρκουλος στο ρόλο του Μηνά Κατακουζηνού, ο Κώστας Κόκλας στο ρόλο του Παναγιωτάκη και 25 ακόμα ηθοποιοί και μουσικοί.

Η Μαντάμ Σουσού ξεκίνησε ως ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

 

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων των παραστάσεων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.


Για κρατήσεις εισιτηρίων, πατήστε
εδώ
(περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Επιστροφή