Η Μελωδία της Ευτυχίας""
13
ΔΕΚ
ΣΑΒ
ΩΡΑ: 12:00 ΠΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
PALLAS THEATER

Η Μελωδία της Ευτυχίας""

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά με ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, τη “Μελωδία της Ευτυχίας”, στο Θέατρο Παλλάς, σε δύο -λόγω αυξημένης ζήτησης- μοναδικές μουσικές παραστάσεις,

το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, 17:00 & την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014, 18:30.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της παράστασης θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Όσοι είχαν αγοράσει μέσω του Γραφείου Fund Drive εισιτήρια (με την ένδειξη ΕΕΙ) για τις απογευματινές παραστάσεις της «Μελωδίας της Ευτυχίας» συμμετείχαν αυτοδικαίως σε κλήρωση με έπαθλο μία διήμερη διαμονή σε Superior Double Room στο Ξενοδοχείο 5* “Schlοss Leopoldskron” στο Salzburg της Αυστρίας, όπου γυρίστηκε το πολυβραβευμένο κινηματογραφικό έργο.

Κατόπιν της πραγματοποίησης της κλήρωσης, την Tετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17:00, στο Γραφείο Fund Drive (Μπενάκειο Διδακτήριο, Campus Ψυχικού), ενώπιον του Συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Αθανασίου Πετράκη και παρουσία Επιτροπής ορισθείσας από το Δ.Σ. του ΕΕΙ, σας ανακοινώνουμε ότι:

ο τυχερός – νικητής είναι ο κάτοχος του με κωδικό 70487536 εισιτηρίου, ο οποίος καλείται όπως επικοινωνήσει, εντός δεκαημέρου από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, με το Γραφείο Fund Drive, τηλ.: 210 6798217-8 και προσκομίσει το κληρωθέν εισιτήριο.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εμφανιστεί μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, το έπαθλο θα απονεμηθεί στον κληρωθέντα

πρώτο επιλαχόντα, κάτοχο του με κωδικό 16386144 εισιτηρίου και σε περίπτωση μη εμφάνισης και αυτού, το έπαθλο θα απονεμηθεί στον κληρωθέντα

δεύτερο επιλαχόντα, κάτοχο του με κωδικό 65767129 εισιτηρίου.

Επιστροφή