ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (20) Για τα μαθήματα χρησιμοποιούνται τα κτίρια ΓΛΑΥΚΑ και KΑΠΠΣ.
Οι σπουδαστές του Προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη Βιβλιοθήκη του Eλληνοαμερικανικού Eκπαιδευτικού Iδρύματος. 

H Bιβλιοθήκη είναι γενικά αναγνωστική. Ο κατάλογος των βιβλίων είναι προσβάσιμος και από την ιστοσελίδα της Bιβλιοθήκης.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-17:00 & Σάββατο 11:00-16:00.

Map1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Για να φθάσετε στην κεντρική πύλη του Ε.Ε.Ι., ανεβαίνετε τη Λ. Κηφισίας προς Φιλοθέη και μετά τη διασταύρωση προς Χαλάνδρι, στρίβετε αριστερά στη Β’ ΕΙΣΟΔΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ. Ακολουθείτε τον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην οδό Γρίβα Διγενή και ακολουθείτε στα αριστερά την οδό Γατοπούλου που συναντά την οδό Στεφάνου Δέλτα και οδηγεί στην κεντρική πύλη του Ε.Ε.Ι.

Αντίστοιχα, κατεβαίνοντας τη Λ. Κηφισίας προς Φιλοθέη, μετά το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στρίβετε δεξιά στη Β’ ΕΙΣΟΔΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ και ακολουθείτε τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω. Aν χρησιμοποιήσετε τα λεωφορεία που κινούνται στη Λεωφόρο Kηφισίας (π.χ. A7, 550) αποβιβάζεστε στη στάση «Kολλέγιο» και, στη συνέχεια, ακολουθείτε την οδό Στεφ. Δέλτα για να φτάσετε στην κεντρική πύλη του E.E.I.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Για τους εγγεγραμμένους διατίθενται άνετοι χώροι στάθμευσης. H είσοδος καθώς και η παραμονή των αυτοκινήτων των σπουδαστών στους χώρους στάθμευσης επιτρέπεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των προγραμμάτων.