Ελληνο-Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ (8-19 Ιουνίου 2018)

Ελληνο-Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ (8-19 Ιουνίου 2018)

Το ΛΕΑ (Λογοτεχνία Εν Αθήναις) γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του στα πλαίσια της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσµια Πρωτεύουσα Βιβλίου»!

Φέτος, ο εορτασµός των 10ων γενεθλίων του Φεστιβάλ ΛΕΑ αποτελεί µέρος της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσµια Πρωτεύουσα Βιβλίου», µιας διεθνούς διάκρισης που έλαβε ο ∆ήµος και η πόλη της Αθήνας από την UNESCO µε διάρκεια ενός χρόνου, από τις 23 Απριλίου 2018 ως τις 22 Απριλίου 2019. Μια πλούσια και δραστήρια δεκαετία - δέκα χρόνια σκληρής οµαδικής δουλειάς, µε αφοσίωση και επιµονή από πλευράς κάθε συµµετέχοντος ατόµου, οργανισµού και φορέα - εδραιώνει το Φεστιβάλ ΛΕΑ ως κορυφαίο γεγονός για τη διάδοση της λογοτεχνίας των χωρών της Λατινικής Αµερικής, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας στον ελλαδικό χώρο. Αυτό που ήταν ένα όνειρο έχει γίνει σήµερα µια µεγάλη νίκη για όλους εµάς που δουλέψαµε προκειµένου το ΛΕΑ να συνεχίσει χρόνο το χρόνο µε καλύτερη ποιότητα. Τις βαθιές µου ευχαριστίες σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά.

Το 10ο Φεστιβάλ ΛΕΑ προσφέρει άµεση επαφή µε ξένους και εγχώριους συγγραφείς, µεταφραστές, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, αφηγητές, φωτογράφους, µουσικούς και χορευτές, που συµπράττουν σε ένα φάσµα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δρώµενων για όλες τις ηλικίες και τις προτιµήσεις, όλα µε ελεύθερη είσοδο και µετάφραση στα ελληνικά. Περισσότεροι από 15 χώροι πολιτισµού υποδέχονται τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, ενώ η Λευκάδα και η Κρήτη θα φιλοξενήσουν επίσης ορισµένες από αυτές.

 Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ή περιηγηθείτε στη σελίδα του Φεστιβάλ "Λογοτεχνία Εν Αθήναις" (ΛΕΑ) πατώντας εδώ.

 

Επιστροφή