Νέα Σχολικής Χρονιάς 2018-2019

15η Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics 2018

Νοε 28, 2018

Την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της 15ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, τα Special Olympics Hellas διοργάνωσαν αγώνες basketball Unified 3x3 και διπλά 5x5, παιχνίδια μεικτών ομάδων, στο Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο και Χανδρείο Αθλητικό Κέντρο.

 

 

Συμμετείχαν αθλητές των Special Olympics, της PAO BC Academy, το 5ο ΓΕΛ Κορυδαλλού, το 1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το ΕΕΕΕΚ Ν. Ηρακλείου και των Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Γυμνασίου και Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού. Το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας με τίτλο: «Play Unified – Learn Unified».

 

 

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβης κ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο Youth Engagement Manager Special Olympics Europe-Eurasia, Mr. Tobias Staebler, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού, κ. Σπύρος Πάντζας, η Διευθύντρια των Special Olympics Hellas, κυρία Άρτεμις Βασιλικοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής της PAO B.C. Academy, κ. Θέμης Καρβουντζής, ο Διευθυντής Λειτουργιών της PAO B.C. Academy, κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος, ο παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκού, κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης, η Γενική Γραμματέας των Special Olympics Hellas, κυρία Μαρίζα Οικονόμου και ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστής Σχολικών Μονάδων του Ε.Ε.Ι. κ. Απόστολος Αθανασόπουλος.

 

 

 

Καθοριστική η συμβολή και η οργανωτική υποστήριξη όλων των μελών του “A” Association.

 

To πρόγραμμα παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ & Β’ Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.

 

Επιστροφή