Νέα Σχολικής Χρονιάς 2015-2016

Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας

Απρ 4, 2016

Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και  Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού στο Θέατρο του Κολλεγίου, στο Ψυχικό.

 

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και το “A” Association  αφιέρωσαν την εκδήλωση στο έργο και τις δράσεις της Παραολυμπιακής Επιτροπής και στους αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων, ως παράδειγμα θέλησης, ψυχικής δύναμης και έμπνευσης.

 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Σάκης Κωστάρης, ανέλυσε το έργο και τις δράσεις της.  Οι αθλητές Παραολυμπιακών Αγώνων, κ.κ. Μιχάλης Σεΐτης και Ιάσων Γαντές, απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών-μελών του “AAssociation σχετικά με τη θετική στάση που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας, αλλά και τους στόχους τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Τον Ολυμπιακό Ύμνο ερμήνευσε η απόφοιτος και καθηγήτρια αγγλικών του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού κα Ναταλία Κάντζια, στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Στέφανος Τσοκάκης, Διασχολικός Προϊστάμενος Μουσικής του Κολλεγίου.

Υπεύθυνοι συντονισμού των εκδηλώσεων: Κατερίνα Κατσίκη, Τηλέμαχος Προδρομίδης, Βασίλης Μόσχος.

Επιστροφή